Business Membership

Het Business Membership is ideaal voor bedrijven en zelfstandigen die rondom onze golfinfrastructuur een netwerk willen opbouwen van bestaande en mogelijke zakenrelaties, waarin zowat alle takken van het economisch leven vertegenwoordigd zijn. Als dusdanig is uw Business Membership bij onze Golfclub een verlengstuk van uw bedrijf, en het perfecte instrument voor pro-actief relatiebeheer. U geeft een duidelijk signaal aan uw zakenrelaties en klanten: u gebruikt de Golfclub als (relatie)management tool. Tijdens de diverse netwerkactiviteiten of tijdens een rondje golf leert u uw klant, zakenpartner of medewerker pas echt kennen.

Jaarlijks organiseren we 5 speciale wedstrijden voor onze Business Members, 3 maal op vrijdagnamiddag gevolgd door een lekker diner, 2 maal op zaterdagochtend met aansluitend een overheerlijke brunch. Ook wordt steeds een mooie prijzentafel voorzien, en kunnen gasten meegebracht worden.

U heeft de keuze tussen verschillende formules:

BUSINESS PAKKET 1: € 2.300

• Gratis deelname aan alle Business Membership activiteiten (5) voor U en een genodigde (extra genodigden mogelijk tegen betaling)
  • Logo-vermelding op het partnerbord aan de ingang van het Clubhuis en op website
  • 1 lidmaatschap Golfclub Witbos, inclusief 5 greenfees week
  • Federatiekaart

BUSINESS PAKKET 2: € 3.000

• 2 lidmaatschappen Golfclub Witbos, inclusief 5 greenfees week
  • 2 federatiekaarten

BUSINESS PAKKET 3: € 3.500

• Logovermelding op 1 Teeboxbord of gelijkwaardig
  • 2 lidmaatschappen Golfclub Witbos, inclusief 5 greenfees week