Summer Cup 2017

2de wedstrijd van de Summercup 2017. Weer 84 deelnemers. Een gigantisch succes!

Wat het weer betreft zitten we duidelijk onder een goed gesternte.

Ook deze keer bleven we gespaard van al te felle regen.Of het weer er iets te maken heeft weten we niet maar alleszins werd er beduidend minder goed gescoord dan in de eerste wedstrijd. Slechts 4 spelers slaagden er in om hun handicap te verbeteren door meer dan 36 punten te scoren: Frank Horemans (40 p), Alycia Gommers (39 p), Dirk Peeters en Luc Van Loy (37 p).

Opvallend was dat de spelers die in de eerste wedstrijd het ‘goed weer’ uitmaakten bij de tweede manche in veel mindere mate aan bod kwamen.

Categoriegewijs waren de ‘dagprijzen’ voor:

• categorie 1 (handicap 0 – 14,9): Frank Horemans (40 p), Kristof Anthonis (35 p) en Yano Wouters, Wilfried Verhulst, Jan Mertens en Guy Vanhoof (34 p);

• categorie 2 (handicap 15 – 29,9): Alycia Gommers (39 p), Peeters Dirk en Luc Van Looy (37 p);

• categorie 3 (handicap 30 – 45): Pedro Perez Hernandez (35 p), Steve De Greef (34 p) en Helene Paraskevopoulos (31 p).

Als we goed geteld hebben leiden momenteel Frank Horemans en Kristof Anthonis (69 p) in categorie 1, Yves De Winter en Johan Troonbeeckx (68 p) in categorie 2 en Pedro Pereez Hernandez (70 p) in categorie 3 de debatten.

Twee wedstrijden afgewerkt nog 3 te gaan. Volgende week kunnen we een eerste voorlopige stand geven. Dan zijn er 3 wedstrijden afgewerkt en zoals geweten tellen voor iedere speler de beste 3 resultaten.

Sponsored by:

Neve Plastics, Perspectief bvba, bvba Bert Kegelaers, Forever Living Products, Van Sande & Co Accountants bvba en Ronny Dillen.

Groeten Sarah & den Eddy

Laatst aangepast op dinsdag, 01 augustus 2017 10:07