The Canon Ball Cup Invitational

80 golfers namen deel aan The Canon Ball Cup Invitational

2 juli jl. werd The Canon Ball Cup Invitational volgens jaarlijkse traditie gespeeld over 13 holes en dit in samenwerking met onze Engelse vrienden.

De dag bleef voornamelijk droog met hier en daar een spatje regen. Dit kon de pret echter niet bederven en de golballetjes vlogen gezwind door de lucht.

 

Alycia Gommers slaagde erin om the nearest te bemachtigen bij de dames en Bernie Fagg deed dit voor de mannen.

De 1e plaats werd weggekaapt door Wayne Fitzpatrick en Yves De WInter, op 2e plaats werden Kieron Crickard en Sven Minitiens in de prijzen gezet en op de 3e plaats mochten we Malik Boualem en Tom Vleugels feliciteren.

 

Onze Engelse vrienden hadden naast een mooie prijzentafel ook voor golfclub Witbos een geschenk meegebracht en dit werd overhandigd aan Patrik De Cat, onze voorzitter. Een mooi gouden plakkaat dat het embleem is van  'The Royal Army Ordnance Corps', het corps dat vroeger gestationeerd was op de terreinen van Witbos. Dit plakkaat zal ongetwijfeld een mooie plaats krijgen om deze mensen en de historie errond te gedenken.

 

Na de prijsuitreing schoof menig man aan tafel en liet de BBQ goed smaken, ondertussen genietend van alle leuke golf- en leger annekdotes.

 

 

 

 

Laatst aangepast op dinsdag, 01 augustus 2017 14:54
Kalender
Afgelopen events
Zoeken