Rabbits Wedstrijd 20-8-2017

De 6de rabbits-wedstrijd. Sponsors van dienst waren Dave Gommers en zijn wederhelft, duivel-doet-al, Sarah Breeze.

De prijzentafel was weer eens indrukwekkend!

Iedere speler ontving bij de inschrijving reeds een golfballetje, er waren prijzen voor de beste 3 rabbits, een nearest zowel voor de dames als voor de heren, een aanwezigheidsprijs, … Knap. Een dikke merci is hier zeker op z’n plaats.

De wedstrijd dan; 55 deelnemers onder goede weersomstandigheden.

Voor het eerst werden we met een speciaal fenomeen geconfronteerd: de eerste 10 plaatsen in de uitslag werden ingenomen door begeleiders. Knappe resultaten daarbij voor Daan Mintiens (42 p), Bryan Goossens (40 p), Wilfried Verhulst en Tamara Storms (39 p).

Waar de rabbits dan zaten? Wel: de eerste plaats was voor Dirk Gysemberg (32 p) voor Raf Smets (31 p) en Yannick Kuylen en Myriam Budts (30 p).

Ondanks het feit dat de aanwezigheid op de prizegiving meer dan behoorlijk was, waren er reeds een aantal in-de-prijzen-vallende deelnemers van het ‘toneel’ verdwenen. Maar niet getreurd Myriam, Paula en … waren en niet rouwig om.

Vermits ook geen enkele rabbit (dame noch heer) er in geslaagd was om op hole 17 het balletje op de green te laten belanden en er ook nog een aanwezigheidsprijs was vielen een aantal deelnemers alsnog in de prijzen. Moraal van de historie: het loont dus de moeite om op de prizegiving aanwezig te zijn.

Tot slot – hopelijk het begin van een prachtige Witbos-traditie – een staande ovatie voor sponsors en deelnemers.

Groeten van den Eddy

Laatst aangepast op dinsdag, 22 augustus 2017 13:43