De Sint @Witbos

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan, hij brengt ons Sint-Nicolaas, ik zie hem al staan!!

De Sint en en zijn pieten zijn gearriveerd in België en hier en daar zijn ze reeds gespot.

Uiteraard gaan ze niet zomaar golfclub Witbos voorbij. Op 3 december e.k.. verwachten we hen tussen 16u en 18u. Alle kinderen groot en klein zijn welkom en worden die dag in de watten gelegd door de Sint en zijn kornuiten. Op de putting mag je met hen een balletje slaan en daarna ontvangen alle kids warme cecemel, pannekoeken en een cadeautje.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (niet leden) of via Igolf - activiteiten (leden).
Bijdrage voor niet jeugdleden = €10. Voor jeugdleden is het gratis.

Kom zeker eens langs met je kinderen, kleinkinderen, ... en geniet mee van een gezellige namiddag!

Laatst aangepast op zaterdag, 18 november 2017 16:38
Afgelopen events