Winterwedstrijd

Succesvolle winterwedstrijd d.d. 18 nov jl.

Met 88 Witbossers mogen we weeral spreken van een succes, de winterwedstrijden worden zeer gesmaakt! Om 8u vertrok de eerste flight in lichte duisternis, een kwartier later was het zicht optimaal. De weersomstandigheden zaten mee, kil maar droog en dat zien we aan de hoge scores die zijn binnengekomen. 15 teams haalden een score van boven de 26 stableford punten!! De nearest voor de heren op hole 17 was al voor de eerste flight op ongeveer een meter voor Bart Keynen. Bij de dames was de nearest op de 18, Lisa Heylen lag op ongeveer 3 meter van de pin, nadien verbeterd door Hélène Reypens.
De winnaars met 32 punten waren Tom Van Doninck en Jan De Raedemaeker gevolgd door Johan Uyttebrouck en Marc Geysen eveneens met 32 punten. De derde plaats was voor Ilse Verheyen en Loes Rymenants met 30 punten.
Ook, alweer, bedankt aan onze sponsors van de dag, Chris Matthys en Guy Horemans!

Zondag 26 november is er een Greensome wedstrijd, deze formule wordt niet vaak gespeeld maar toch weeral interessant. Deze formule wordt als volgt gespeeld: Er wordt gespeeld in een team van 2 personen tegen een ander team van 2 personen. Totaal speel je dus met zijn vieren in een flight, twee tegen twee. Beide spelers van hetzelfde team slaan af, zij kiezen de naar hun inzicht beste bal en spelen daar om en om mee verder.

Laatst aangepast op maandag, 20 november 2017 11:50

Afbeelding galerij