Winterwedstrijd Greensome

Ondanks koude, zeer mooie scores

Gisteren, 26 november, namen er 92 deelnemers deel aan de Winterwedstrijd met als formule Greensome. Ondanks de koude werden er zeer mooie scores genoteerd.

Met 34 punten behaalden Daan en Sven Mintiens de eerste plaats. Op 2e plaats met 33 punten Kieron Crickard en Raf Smets. En als 3e met eveneens 33 punten Christian en Benoit Dolfyn.
Net niet op het schavotje Sven Cammaerts en Chris Matthys met 32 punten alsook Frank Dielis en Anita Van der Auwera.

Knappe scores die met een mooie prijs van Juwelier Gijsemberg werden beloond
De Nearest voor de dames en de heren werd door respectievelijk Teresa Van Hove en Guy Vanhoof gewonnen. Zij gingen huiswaarts met een prachtige horloge van Daniël Wellington, geschonken door Juwelier Gijsemberg.

Na de wedstrijd kon je de prachtige juwelen & horloges gaan bewonderen in de lounge.
“Diamonds are a girls best Friend”

Laatst aangepast op maandag, 27 november 2017 17:45