13 holes business club wedstrijd

Golf isn't just my business, it's my hobby

De 13 holes business club had gisteren zijn laatste wedstrijd van het jaar. Iedereen werd onmiddellijk ontvangen met een mooi gevulde goodiebag ? en een glaasje cava.

Onze genodigden kregen een initiatie aangeboden en mochten hun lange en korte slagen gaan oefenen. Vervolgens mochten ze mee op de baan om daar hun beste beentje voor te zetten. Onder een stralende zon werden er 13 holes gelopen door de business leden en hun genodigden. Er werd stevig gegolfd maar ook heel hard gelachen ?
Van ontvangst tot einde werden onze business leden weer extra in de watten gelegd.

Wie won er een prijsje?
- Philippe en Marco 1e prijs
- Christian en Dave 2e prijs
- Franky en Jeffrey 3e prijs
Nick die legde zijn bal het dichtst bij Esmeralda, onze “lovely lady” op de baan ?
Bedankt Kristof en Ynse voor de mooie prijzentafel ?

Ondertussen werd er aan tafel nog nagepraat over alle golfcapriolen, genoten we allen van een superlekkere maaltijd en sloten we de dag moe maar voldaan af.

Hopelijk mogen we jullie allemaal volgend jaar opnieuw begroeten tijdens onze business activiteiten ?

Laatst aangepast op dinsdag, 16 oktober 2018 13:03