CLUB BKO gebeuren

Wie wint het begeerde ticket?

Hallo iedereen

Zoals sommigen onder jullie zondag hebben gezien na de inhuldiging van onze nieuwe captain, is de trekking gebeurd van de extra voorronde voor het CLUB BKO 2019.

Er waren 49 inschrijvingen dus zijn er 15 spelers vrijgesteld en moeten 34 personen een voorronde spelen.

Zie in bijlage op de website wie het opneemt tegen wie in deze voorronde.

Na deze voorronde worden de 32 namen doorgegeven aan de organisatie van de BKO en zullen zij de verdere speeltabel loten en beheren. Dit zal gebeuren via een website die later nog wordt meegedeeld.

Onze extra voorronde dient ten laatste gespeeld te worden op 10 febr.2019.

Indien Guy of Kristof geen score binnen hebben voor 18u op 10 febr 2019 dan zullen ze kop of munt toepassen om te bepalen wie verder gaat.

De voorronde mag gespeeld worden op een zelf onderling te kiezen datum vanaf heden tot 10 febr.

Om met elkaar in contact te treden, indien u uw tegenstander niet kent, kan u steeds Sarah contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de website van onze club kan u het officiële wedstrijdreglement terugvinden zoals door de organisatoren opgesteld.

Korte samenvatting:

1) 9 Holes Medal Matchplay (netto-score) We spelen voor alle duidelijkheid voor alle komende ronden Holes 1-8 + Hole 16

2) Voor de strokesbepaling over 9 holes wordt gebruik gemaakt van de tabel “playing hcp 9-holes” (zie website). Deze is van toepassing en geen andere.

3) De speler met de laagste hcp wijst de slagen toe aan de speler met de hoogste hcp.

Dit gebeurt door de lagere playing hcp over 9 holes af te trekken van de hogere playing hcp over 9 holes en 75% van het verschil te nemen.

Vb. Marc hcp 10,5 (playing hcp = 4)  speelt tegen Anita hcp 20,6 (playing hcp = 10). Marc krijgt geen strokes en Anita krijgt 5 strokes (10-4 = 6 hier dan 75% van = 4,5 en dan afronden naar boven = 5)

4) Zolang er van de matten wordt afgeslagen (tot season’s opening al zeker) zal er bij de playing hcp van de dames 1 stroke (+1), en bij de heren niets verrekend moeten worden.

Bv.Marc heeft in bovenstaand geval playing hcp 4 en Anita 11. Nadien 11-4 = 7 en hier dan 75% van = 5,25, afgerond is dat dan 5.

5) De speler met de beste netto strokeplay score na 9 holes wint het duel. Maw er dient elke hole uitgeholed te worden.

Diegene die na 9 holes het minst aantal slagen heeft gespeeld met verrekening van de onderlinge strokes wint het duel.

6) In geval van een gelijkspel, wint de deelnemer met de beste netto score op de laatste hole, de wedstrijd

7) Bij gelijkspel op de 9e hole, kijkt men terug naar de nettoscore op de 8e hole, 7e, 6e...

8) In het geval dat beide deelnemers op alle 9 holes gelijkspel hebben, wordt de winnaar bepaald door een muntstuk op te gooien. De speler bovenaan in de tabel is kop, onderaan is munt.

Uitslagen van de voorronde mogen ons gemaild worden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veel succes !!

Laatst aangepast op woensdag, 16 januari 2019 19:14