Witbos Seniors Nieuws

Winge Golf & Country Club

Greenfee € 40
Wedstrijdfee € 5.

Pricegiving 15 min. na de laatste flight binnen is.

Na de wedstrijd gaan we nu eens eindelijk in Winge lekker eten zonder verassingen aan € 20

• Voorgerecht: witloofsoep met “Steenbrugge Wit” bier
  • Hoofdgerecht: stoofpotje van varkenswangen met frietjes !!!!!!
  •                     of schelvis met geprakte krieltjes (patatjes) met prei en saus
  • Koffie of thee

Er wordt tijdens de maaltijd ook een drankje naar keuze aangeboden.

Inschrijven op i-golf of de captain of vice.

Melden of je vlees of vis wil.

OPGELET !!!!!

30 mei GEEN WEDSTRIJD

Hemelvaart.

golfers-circa-1750-58b730103df78c060e00924d.jpg

There must have been rules known to golfers dating back to the origins of the game.

Otherwise, how could players have squared off in competition?

What those rules were, nobody knows.

DE IDEALE MANIER OM EEN PRETTIGE GOLFDAG

OM ZEEP TE HELPEN

duff hack

De meeste spelers beseffen dikwijls niet dat ze anderen ergeren door hun te trage spel.

Toch zijn er vele aanwijzingen om tot dat BESEF te komen. Als je ziet dat de volgende fairway volledig vrij is is dit al een teken dat je te traag aan het spelen bent. Zit een achterop komende flight je steeds maar op de hielen dan speelt deze sneller en MOET doorgelaten worden. Zelfs al zijn ze met MEER spelers dan jou flight.

Er zijn vele dingen die kunnen helpen in het versnellen van je flight en je zal zien dat je spel en je score hier ook mee verbetert.

Vooreerst sta je op een golfterrein en niet op een vismarkt. Praten kan je doen terwijl je wandelt tussen fairways, maar op de baan ben je met je golfspel bezig.