Witbos Seniors Nieuws

KLIK HIER voor winterkalender

KLIK HIER voor de nieuwe jaarlijkse hcp herziening

Hier vindt u de stand terug van de Wintercup 2018 - 2019.

Eindklassement Wintercup 2018 - 19 wordt gespeeld over de 10 (als alle wedstrijden doorgaan) beste wedstrijden van het winterseizoen.

Bij afgelaste wedstrijden zal het verminderen naar de helft van de gespeelde wedstrijden.(naar boven afgerond.)

De beste uitslagen tellen voor het klassement.

Er zal GEEN aparte reeks ladies zijn.

Hier vindt u de stand terug van de Eclectic Wintercompetitie 2018/19

Deze geeft de beste scores per speler per hole weer.

De stand wordt berekend door van de totaalscore de helft van de Exact HCP,

volgens de laatst door hem/haar gepeelde wedstrijd, af te trekken.

De nieuwe golfregels 2019 zijn klaar en er veranderd heeeeeel veel.

Begin alvast maar terug te studeren.

Via AppleStore en ook voor Android is reeds een nieuwe interactieve App beschikbaar voor download. en dit volledig gratis.

Voor de regelfreaken onder jullie kan je natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van de Royal And Ancient:

www.RANDA.org

Video nieuwe regels 2019

golfers-circa-1750-58b730103df78c060e00924d.jpg

There must have been rules known to golfers dating back to the origins of the game.

Otherwise, how could players have squared off in competition?

What those rules were, nobody knows.

DE IDEALE MANIER OM EEN PRETTIGE GOLFDAG

OM ZEEP TE HELPEN

duff hack

De meeste spelers beseffen dikwijls niet dat ze anderen ergeren door hun te trage spel.

Toch zijn er vele aanwijzingen om tot dat BESEF te komen. Als je ziet dat de volgende fairway volledig vrij is is dit al een teken dat je te traag aan het spelen bent. Zit een achterop komende flight je steeds maar op de hielen dan speelt deze sneller en MOET doorgelaten worden. Zelfs al zijn ze met MEER spelers dan jou flight.

Er zijn vele dingen die kunnen helpen in het versnellen van je flight en je zal zien dat je spel en je score hier ook mee verbetert.

Vooreerst sta je op een golfterrein en niet op een vismarkt. Praten kan je doen terwijl je wandelt tussen fairways, maar op de baan ben je met je golfspel bezig.