The Engineers Club

The Engineers Club is het clubhuis van Golfclub Witbos, een uiterst gezellige Bar & Bistro, waar je na het golfen van een lekker glas kan genieten, maar ook de innerlijke mens kan versterken. Onze lekkere kaart met uitstekende kleine gerechten, biedt voor ieder wat wils, gaande van belegde broodjes, slaatjes en lekkere pizza's, tot wokgerechten, koninginnehapje of huisbereid stoofvlees. Daarnaast organiseren we regelmatig gelegenheidsmenu's, themagerechten en proeverijen.
Ook als niet-golfer bent u meer dan welkom om hetzij in het clubhuis zelf, hetzij op het rustige en zonnige terras mee te komen genieten van de prachtige omgeving.
Met de Lounge hebben we een gloednieuwe aanpalende ruimte, die tot 70 personen plaats biedt om te tafelen, en tot 100 personen voor recepties of walking dinners. Via de grote vensterdeuren kan aansluiting gemaakt worden met ons aangename terras en kan – bij mooi weer – de capaciteit voor recepties en feesten uitgebreid worden. Voor presentaties en feestjes kan u hier gebruik maken van een beamer en groot scherm, draadloze microfoon en gratis WIFI.
The Engineers Club en de Lounge kijken beiden uit op de putting en chipping green, en laten u zo dus mee proeven van de gezellige sfeer van onze golfclub.

Catering

Alle verschillende wensen kunnen ingewilligd worden, gaande van een eenvoudige broodjeslunch over een zeer lekkere receptie tot een waar culinair festijn. We bespreken graag samen met u de wensen voor uw evenement en werken dan met plezier een offerte uit op maat.
U wordt in ieder geval steeds culinair verwend.