Willy Vanbegin

Zoals u weet is onze golfleraar Raf Vanbegin tijdens de winterperiode beperkt beschikbaar voor het geven van individuele golflessen. Omdat we weten dat u ook tijdens de barre winteravonden vlijtig wil sleutelen aan uw swing, hebben we samen met Raf gezocht naar een oplossing.
Vanaf dinsdag 4 november werd Willy Vanbegin, de vader van Raf, bereid gevonden om extra golflessen aan te bieden aan onze clubleden. Willy is sedert 1969 Head Pro bij de buren in Golfclub Keerbergen en was jarenlang in diverse functies, waaronder voorzitter, actief bij de PGA of Belgium. Hij is een 5-star professional bij de PGA of Europe en is dus ongetwijfeld een ervaren referentie in de wereld van de golf professionals.

Hierbij een beknopt overzicht van de lesperioden tijdens de week:

•          Dinsdag        18u-21u: Willy Vanbegin
  •          Woensdag    18u30-21u: Raf Vanbegin
  •          Donderdag    19u-21u: Raf Vanbegin
  •          Vrijdag           18u-21u: Willy Vanbegin
  •          Zaterdag        09u-10u en 13u-16u: Raf Vanbegin

In totaal beschikken we op deze manier over een capaciteit van ongeveer 30 lessen van een half uur per week, verdeeld over de 2 leraren.
De lessen bij Raf kan u boeken via i-golf. Hieraan verandert niets.
De lessen bij Willy dient u telefonisch te reserveren op volgend nummer: 0473-999 555.