Witbos Seniors Nieuws

TinyGrab Screen Shot 22-06-2020, 09.22.14.pngDe eerste competitie van het nieuwe seizoen is van start gegaan.

Omwille van het geringe aantal deelnemers is er beslist om in een mixte reeks te spelen.

Ik denk dat de meesten van ons nog in een diepe coronaslaap zijn, of waren het de reglementaire WITTE tees voor de Heren die sommigen onder jullie afschrikten.

(Let wel onze WITTE en BLAUWE tees zouden eigenlijk GEEL en ROOD moeten zijn als je even naar de lengte van de baan kijkt. Vroegere captains hebben hier anders over beslist omdat dit waarschijnlijk stoerder staat.)

Diegenen onder jullie die toch nog willen deelnemen aan deze matchplaywedstrijd, kunnen mij alsnog een mail sturen en komen dan onderaan de ladder te staan in volgorde van inschrijving. Zij kunnen dan vanaf 22 mei meespelen, maar vanaf dan gaan de toegangsdeuren echt dicht.

Vice-captain en ladderaar Bill

Klik hier om scorekaart af te printen. Dit is voor casual.

============================================================================

Lees dit eens door.

26 april 2021 protocol park en play golf Vlaanderen

OP DE BAAN VOOR CASUAL VERPLICHT MAX 13 HOLES TE SPELEN.

OPGELET:

• Reserveer, Parkeer, Speel, en onmiddelijk weer naar huis (of het terras)
  • Vrij spelen mag (Er kan terug EDS gespeeld worden.), vrij oefenen mag op driving range en/of practice area mits reservatie

Wij blijven u informeren.

============================================================================

Doelstelling van de laddercompetitie is om een matchplaywedstrijd te organiseren waarvoor men elkaar tot 1 oktober kan uitdagen. De hoogst geklasseerde speler op 15 oktober is de winnaar.

Donderdag 20 mei 2021

Eerste Qualifying Day van het zomerseizoen

Een gewone Stablefordwedstrijd 18 holes

Geen wedstrijdfee.

We starten in  SHOTGUN   om 10u.

Inschrijven via     igolf

GEEN WEDSTRIJDFEE !!!!

Donderdag 27 mei 2021

Qualifying Day  2

Geen wedstrijdfee.

We starten in  SHOTGUN   om 10u.

Inschrijven via     igolf

GEEN WEDSTRIJDFEE !!!!

Als een speler op zijn/haar WHS handicap klikt in i-golf, dan krijgt hij/zij een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Je kan elke wedstrijd openen om het detail van de WHS verandering te bekijken.

Op die detailpagina staat er een knop “show calculation”.

Die is zeer handig want het toont heel overzichtelijk de berekening van de nieuwe WHS handicap van de speler.

De termen course handicap, adjusted stableford score, score differential, calculated handicap index, low handicap index, soft and hard cap, ….komen daarin terug.

De uitleg staat in zijn/haar detailfiche handicap.

Klik hier voor uitleg WHS.

====================================================================================================

Pagina 1 van 2