Events & feesten

Van trouwfeesten, bedrijfsevents tot zelfs beurzen… Bij Domein Witbos organiseert u unieke evenementen. Dit in één van de bijzonder mooie en authentieke hallen. Ook bieden we diverse meetingruimtes aan en een gezellige lounge voor recepties en diners. Dit allemaal met een ruime parking en een zeer goede bereikbaarheid.

Lounge

Volledig aangekleed en verzorgd door onze Brasserie Hangaar5

Deze mooie ruimte bevindt zich aanpalend aan onze brasserie Hangaar5, en biedt ruimte aan maximaal 70 personen om te tafelen, of aan 100 personen voor recepties of walking dinners. De ruime vensterdeuren kunnen open en staan in verbinding met een ruim overdekt terras.

Voor presentaties en vergaderingen kan u hier gebruik maken van een beamer en scherm, draadloze microfoon-aansluiting en internetverbinding.

Daarnaast kan ook de combinatie met een golfinitiatie georganiseerd worden.

Vrijblijvende offerte

Vergaderen

Golfclub Witbos biedt de ideale setting voor succesvolle vergaderingen die zowel productief als plezierig zijn. Onze vergaderfaciliteiten bieden een inspirerende omgeving voor productieve meetings, seminaries of product voorstellingen.

Na uw vergadering kunt u ontspannen op ons aangename terras en netwerken met collega’s terwijl u geniet van de groene omgeving.

Vrijblijvende offerte

Eventhallen

Gelegen in een oase van rust met een unieke ligging op een voormalig militaire basis, beschikken we over casco hallen met een oppervlakte van:

  • 1 x 600 m²
  • 2x 2400m²
  • 2 x 3000m²

Onze hallen kunnen perfect gebruikt worden om trouwfeesten of andere, zelfs veel grotere evenementen in te organiseren.

De accommodatie wordt standaard casco verhuurd met stromend water.

Parking is ruimschoots aanwezig op het nabijgelegen groot Paradeplein kan hiervoor gebruikt worden.
Hou er zeker rekening mee dat een aantal zaken dienen bij gehuurd en geplaatst te worden. De feesthal wordt verhuurd als ‘Black Box’, waaraan u geheel in uw eigen stijl een persoonlijke toets kan geven.
Vrijblijvende offerte
Fotoshoot

Fotoshoot

Een fotoshoot kan op Domein Witbos georganiseerd worden.
Er wordt op voorhand even afgesproken te worden waar de fotoshoot kan doorgaan, omdat er natuurlijk rekening moet gehouden worden met de golfers.

 

Vrijblijvende offerte
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk onze andere locaties.

Vergaderruimtes Link21

Wat is er fijner dan om unieke ervaringen te delen op een unieke locatie en in uniek gezelschap van gelijkgestemden met een jong hart! Speciaal voor groepen heeft link21 een aanbod van seminariezalen beschikbaar, ideaal voor vergaderingen en evenementen in een adembenemend kader. Een extra troef? Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Meer info

Vergaderruimtes Frame21

Op zoek naar de ideale ruimte voor uw vergaderingen, teammeetings, interviews of evaluatiegesprekken? Dan is Frame21 the place to be!

Alle Business Centers van Frame21 beschikken over verschillende vergaderzalen aangepast naar de grootte die je nodig hebt. Alle zalen zijn volledig uitgerust met video & phone conference, smart boards, tv-schermen, dvd- en audio apparatuur, lcd-projectoren en projectieschermen.

In de huurprijs zit ook organisatorische ondersteuning voor, tijdens en na uw meeting. Denk aan receptie, technische ondersteuning, notitieboekjes, koffie en water… Nood aan een cateringarrangement? We got you!

Meer info

Vraag een offerte aan    Datum